In English

Csokoládé Világ

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

May.
05.

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.


Csokoládé csapatépítés

A csapatépítés alkalmával minden résztvevő saját kezűleg készítheti el a kézműves bonbonjait a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládémester rövid előadást tart a műhelyről, az eszközökről és arról, melyek a „fogásai” a csokoládé temperálásának. Ezután a résztvevők maguk készítenek el a lágy krémmel töltött bonbonokat, melyekből természetesen szabadon kóstolhatnak, és az elkészült összes csokoládét ajándékként dísztobozban hazavihetik. Nagyobb létszámú csoportoknál a résztvevőket 4-6 fős csoportokra osztjuk és minden résztvevő a bonbon készítés egy-egy szakaszát próbálhatja ki a gyakorlatban, így végül a kézműves bonbonokat együtt készíti el a csapat.

 

A csapatépítés kiegészíthető ebéd vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként.

 

A program elérhető angol és magyar nyelven egyaránt!

 

A csapatépítés minimum létszáma 6 – maximum létszáma 20 fő

A program időtartama 2 – 2,5 óra

A programon időpontja szabadon választható.

Kérjük, egyedi ajánlatunkért keressen minket bizalommal: info@csokoladeiskola.hu , +36 30 233 3412

 

Céges rendezvények

Iskolánkban sok szeretettel várjuk nagyobb létszámú csoportok, cégek jelentkezését, akik szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és a krémek betöltése. Lehetőség van arra, hogy három különböző Csokoládémester vezetésével készítsenek kézműves bonbonokat, trüffeleket a résztvevők.  A csokoládé csapatépítés kiegészíthető ebéd, vagy vacsora ajánlatunkkal, illetve különböző italcsomagokkal. A karácsonyi időszakban ünnepi menüt, forralt bort és puncsot is választhatnak vendégeink a csapatépítés részeként.

 

A céges rendezvények minimum létszáma 10 - maximum létszáma 50 fő

A program időtartama 2 – 2,5 óra

A programon időpontja szabadon választható.

 Kérjük, egyedi ajánlatunkért keressen minket bizalommal: info@csokoladeiskola.hu , +36 30 233 3412

 

Csokoládé és pálinka est

A Szamos Csokoládé Manufaktúra és a Békési Pálinka Manufaktúra közösen álmodta meg azt a csapatépítő rendezvényt, ahol a kézműves csokoládékészítés és pálinkakóstolás tökéletes összhangban van egymással. Vendégeink az este során különböző prémium minőségű pálinkákat kóstolnak profi pálinkabíró vezetésével, melyeket kifejezetten a készülő csokoládékhoz választottunk ki. Minden résztvevő saját kezűleg készítheti el kézműves bonbonjai a Szamos Csokoládémestere vezetésével, melynek része a bonbon öntés, temperálás, a krémkészítés és töltés. A csokoládéval való munka során a pálinka is belekerül a töltött csokoládé bonbonokba, megteremtve ezzel a valódi harmóniát a két különleges íz világ között.

 

Az ár tartalmazza a különböző ízű prémium minőségű Békési pálinkák kóstolását pálinkamesterünk vezetésével, valamint a pálinkával lazított marcipánkrémmel töltött kézműves bonbonok elkészítését, az elkészült bonbonokat és azok díszcsomagolását.

 

A csapatépítés létszáma minimum 6 - maximum 20 fő

A program időtartama: 2 – 2,5 óra

 

Egyedi időpont foglalás - Családi csokoládézás

Mindössze 4 fő részvételétől lehetőség van családok, baráti társaságok részére, hogy bármely normál Csokoládé Iskola óránkra – Szaloncukor, Macaron, Bonbon öntés, Trüffel készítés, Mignon, Tortadíszítés stb. - egyedi időpontot egyeztessenek. Amennyiben az órákon kizárólag barátaival, vagy családjával szeretne részt venni, keressen minket bizalommal!

 

További információ és jelentkezés:

+36 30 233 34 12

info@csokoladeiskola.hu

 

Kommentek

Írta: Némethné Pálkuti Anikó | 2013.05.22 16:20


Tisztelt Szervező! Barátnőnket szeretnénk meglepni egy ilyen csokikészítő élménnyel születésnapja alkalmából. Győrött lakunk. Kérdésem, mennyire előre kell foglalnunk időpontot egy minimum 4 fő részére tartott "zártkörű" kurzusra? Esetleg a június 22. szombati napon sor kerülhetne-e rá? Köszönöm az információt, üdvözlettel: N. Pálkuti Anikó

Írta: Loren | 2016.05.10 09:55


The hotesny of your posting shines through

Írta: Gerry | 2016.05.11 12:19


what. that&#39;s <a href="http://wvmiugfhoka.com">indicerble.</a> i had a spice girls poster on my wall when i was about 7, but i didn&#39;t actually listen to them... i only kept it there because i liked baby spice&#39;s long blond hair.

Írta: Stevie | 2016.05.13 01:36


&#8212;Ogni volta che partono i loro ping pong abbandono la lettura. Pi#tor&e8212;Ecco, bravo, sor Pietro, continua a fare così, mica te l&#8217;ha ordinato il medico di leggere i miei papiri, eh!P.S. A proposito delle tue deliranti diagnosi pissicopatologiche ad capocchiam, ti sei per caso laureato in materia insieme al Trota?:-) http://rtycpkvoz.com [url=http://pwpadyezr.com]pwpadyezr[/url] [link=http://kqlswhs.com]kqlswhs[/link]

Írta: Patsy | 2016.05.15 00:43


f4Mark,Did you notice the transitional statement &#I;;03&#822128f God treated us &#8230;like he treated them.&#8221; I think his people got the point without the abuse that you are accusing him of. http://dktgbqatl.com [url=http://fmzwjdfny.com]fmzwjdfny[/url] [link=http://xkylnxgi.com]xkylnxgi[/link]

Szóljon hozzá Ön is!

Map