In English

Csokoládé Világ

1  | 2

Dec.
16.

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat.


Sep.
25.

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.


Sep.
24.

Őszi Gourmet Ajándékok

Játssz a Szamos Gourmet Ház játékával, hogy minden héten egy különleges Gourmet finomsággal lephessünk meg. A játék ideje alatt hetente kisorsolunk egy Gourmet Ház meghívást. Nyerd meg a fagylalt kehely, sütemény és kávé meghívás, a négy fő részére szóló ebéd menü, vagy a gyertyafényes vacsora egyikét!


May.
23.

Fagylalt Műhely - Játékszabályzat

Készítsd el saját fagylalt kreációdat a Szamos Csokoládé Iskola Fagylalt Műhelyében, játssz Facebook alkalmazásunkkal és legyél az a szerencsés, aki a valóságban is elkészítheti ezt a frissítő nyári finomságot. Alkosd meg álmaid fagylaltját és oszd meg ismerőseiddel, barátaiddal ezt a hűsítő élményt! Kurzusainkon belekóstolhatsz a valódi kézműves fagylaltkészítés titkaiba.


May.
17.

Új nyári kurzusok – Játssz és nyerj!

Vegyél részt nyereményjátékunkban, hogy elsőként kóstolhass bele, frissítő nyári kurzusunkba! A mai naptól négy napon keresztül, egy-egy apró képrészletet osztunk meg rajongóinkkal Facebook oldalunkon. Ahhoz, hogy esélyes legyél a nyereményre, nem kell mást tenned, mint összegyűjteni a részleteket, összeilleszteni a képet, majd e-mailben elküldeni a részünkre. A képek beküldői közül kisorsoljuk azt a két szerencsést, akik elsőként vehetnék részt új kurzusunkon.


May.
05.

Baráti összejövetelek, céges rendezvények, - csapatépítő tréningek

Csokoládé műhelyünkben sok szeretettel várjuk céges csapatok, baráti társaságok és családok jelentkezését, aki szívesen készítenének együtt kézműves csokoládét egy valódi Csokoládé Manufaktúrában, profi Csokoládémester vezetésével.


Mar.
14.

Macaron

Hogy mi is az a macaron? Egy falatnyi édes töltött desszert, amely elegáns, letisztult, különleges és számtalan ízben létezik. Anélkül, hogy kóstoltuk volna nehéz lenne meghatározni pontosan mitől is olyan ízletes és világhíres. Csokoládé Műhelyünkben, a Szamos tradícióhoz igazodva megalkotjuk saját macaron íz világunkat és receptúránkat, hogy ezen a kurzuson is egyedi ízek és krémek alkotása közben, lépésről lépésre a gyakorlatban ismerkedjenek meg tanulóink a macaron készítés titkaival.


Feb.
19.

Csokoládé Szerelem – Valentin napi játék

A Szamos Csokoládé Iskola tökéletes helyszíne lehet egy kedves meglepetés elkészítésének szerelmünk számára. A kurzusokon minden gasztronómia iránt érdeklődőt szívesen várunk, akik szeretnének megismerkedni a bonbonöntés, pralinékészítés vagy éppen a tortadíszítés különböző fogásaival.


Dec.
19.

Csokoládé és Pálinka este

A Szamos Csokoládé Manufaktúra és a Békési Pálinka Manufaktúra közösen álmodta meg azt a csapatépítő rendezvényt, ahol a kézműves csokoládékészítés és pálinkakóstolás tökéletes összhangban van egymással.


Nov.
05.

Szaloncukor kurzus

Idén díszítse saját készítésű kézműves szaloncukorral a Karácsonyfát. Egy igazán különleges téli kurzusra invitáljuk, hiszen ezen az óránkon minden tanuló fél kilogramm szaloncukrot készít és öltöztet díszcsomagolásba. Különböző ízesítésű marciánmasszák készítésével és formázásával ismerkedünk, olyan változatos ízvilágú töltelékeket öntünk formába mint a diómarcipán, kókuszmarcipán, narancsmarcipán, epermarcipán, mandulamarcipán és pisztáciamarcipán.


1  | 2
Map