Kurzusok
2018. Október
Kezdő
24. Szerda 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
24. Szerda 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
25. Csütörtök 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
25. Csütörtök 17:00
Táblás csokoládé
Kezdő
26. Péntek 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
27. Szombat 10:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
27. Szombat 14:00
"Ruby-Csoki" Nyalóka
Kezdő
29. Hétfő 17:00
Macaron
Kezdő
30. Kedd 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
31. Szerda 17:00
Macaron
2018. November
Kezdő
02. Péntek 17:00
Szaloncukor
Kezdő
02. Péntek 17:00
Szaloncukor
Kezdő
03. Szombat 10:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
03. Szombat 14:00
"Ruby-Csoki" Nyalóka
Kezdő
04. Vasárnap 10:00
Kezdő
04. Vasárnap 14:00
Szaloncukor
Kezdő
05. Hétfő 17:00
Isler
Kezdő
05. Hétfő 17:00
Szaloncukor
Kezdő
06. Kedd 17:00
Szaloncukor
Kezdő
06. Kedd 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
07. Szerda 17:00
Szaloncukor
Kezdő
07. Szerda 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
08. Csütörtök 17:00
Szaloncukor
Kezdő
08. Csütörtök 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
09. Péntek 17:00
Táblás csokoládé
Kezdő
09. Péntek 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
10. Szombat 10:00
Bonbon öntés
Kezdő
12. Hétfő 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
13. Kedd 17:00
Szaloncukor
Kezdő
14. Szerda 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
15. Csütörtök 17:00
"Ruby" Bonbon
Kezdő
16. Péntek 17:00
Ganache krémbonbon
Kezdő
17. Szombat 10:00
Macaron
Kezdő
17. Szombat 14:00
Szaloncukor
Kezdő
19. Hétfő 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
20. Kedd 17:00
Táblás csokoládé
Kezdő
21. Szerda 17:00
"Ruby" Bonbon

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább