Kurzusok
2018. Április
Kezdő
25. Szerda 17:00
Tortadíszítés
Kezdő
25. Szerda 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
26. Csütörtök 17:00
Kávé flip - Tea trüffel
Kezdő
27. Péntek 17:00
Isler
Kezdő
27. Péntek 17:00
Macaron
Kezdő
28. Szombat 11:00
Macaron
Kezdő
28. Szombat 16:00
Bonbon öntés
Kezdő
30. Hétfő 17:00
Ganache krémbonbon
2018. Május
Kezdő
01. Kedd 17:00
Macaron
Kezdő
02. Szerda 17:00
Mignon
Kezdő
03. Csütörtök 17:00
Trüffel órák
Kezdő
04. Péntek 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
05. Szombat 10:00
Macaron
Kezdő
05. Szombat 14:00
Macaron
Kezdő
06. Vasárnap 10:00
Bonbon öntés
Kezdő
07. Hétfő 17:00
Ganache krémbonbon
Haladó
08. Kedd 17:00
Csurgatott torta - Csokoládé
Kezdő
09. Szerda 17:00
Fagylalt
Kezdő
10. Csütörtök 17:00
Ganache krémbonbon
Kezdő
11. Péntek 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
12. Szombat 10:00
Macaron
Kezdő
13. Vasárnap 10:00
Csokisuli gyerekeknek
Haladó
13. Vasárnap 14:00
Csurgatott torta - Áfonya
Kezdő
14. Hétfő 17:00
Ganache krémbonbon
Kezdő
15. Kedd 17:00
Isler
Kezdő
16. Szerda 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
19. Szombat 10:00
Tortadíszítés
Kezdő
19. Szombat 14:00
Fagylalt
Haladó
20. Vasárnap 10:00
Csurgatott torta - Csokoládé
Kezdő
21. Hétfő 17:00
Macaron
Kezdő
22. Kedd 17:00
Bonbon öntés
Kezdő
25. Péntek 17:00
Fagylalt
Kezdő
26. Szombat 10:00
Konyakmeggy
Kezdő
26. Szombat 14:00
Csokisuli gyerekeknek

Csokoládé világ

Online Ajándékkártya

Válassza az ajándékozás egyedi kreatív módját és lepje meg szeretteit, barátait a kézműves csokoládékészítés, vagy a tortadíszítés élményével. Online Ajándékkártyánkkal az ajándékozott maga választhatja ki, hogy melyik időpontban és milyen kurzuson szeretne részt venni. A megrendelést követően azonnal egy ízléses design-nal ellátott, az ajándékozott nevére szóló ajándékkártyát továbbítunk önnek e-mailben, amelyet könnyedén kinyomtathat, vagy on-line továbbíthat. Hogyan működik a névre szóló Csokoládé Iskola Online Ajándékkártya?

Tovább

Bor és csokoládé kurzus

Mi a közös a festői szépségű Béres Szőlőbirtok és a Szamos Csokoládé Műhelye között? Mindkettő hátterében egy-egy magyar családi vállalat áll, akik a maguk területének kiváló képviselői. Mindkettő a legmagasabb minőségre törekszik, és mindketten elkötelezettek a kiváló borok és csokoládék iránt. Ez a két szerelem, a bor és a csokoládé ihlette legújabb kurzusunkat, melynek során a Szamos Csokoládé Műhelyében készülő csokoládékat a Béres Szőlőbirtok tokaji boraival ízesítjük.

Tovább