In English

Szabad férőhelyek száma: 0 fő

2017. Augusztus 18. (Péntek) - 17:00 óra

Tortadíszítés

KEZDŐ

SZEGÉLYEK  |  RÓZSA  |  LÁGY KRÉM  |  MARCIPÁN

Ár: 11.900 Ft,- /FŐ

Helyszín Szamos Csokoládé Iskola
Szamos Gourmet Ház
1052 Budapest, Váci u. 1.
Telefon:+36 30 233 34 12
e-mail: info@csokoladeiskola.hu

Az órán megtudjuk, hogyan készül a marcipán és mi a különbség a különböző minőségű és ízű masszák között. Megismerkedünk a marcipán kezelésével. Megtanuljuk a tökéletes tortabevonás titkát kitűnő minőségű marcipánnal, majd ízléses és változatos szegélyminták, levelek virágokkal, készítését. A Szamos tradíció története a marcipán rózsából indult, így a kezdő tanfolyam egyik fontos eleme a valódi Szamos marcipán rózsa készítése.  Saját fantáziánk szerint díszítjük fel tortánkat lépésről lépésre a gyakorlatban.

 Részletek
A kezdő tanfolyam három órás.
A képzés alapja a gyakorlat, ezért kis létszámban, maximum 5 fős csoportokban zajlik az oktatás, hogy minden résztvevő biztos alapokat szerezhessen a tortadíszítés területén. 
Elsősorban felnőtteknek ajánljuk, családok esetében 14 éves kortól, gyermekeket is szeretettel várunk.
A képzés ára tartalmazza az elkészült tortadíszeket és azok díszcsomagolását, sós süteményeket és frissítőt, valamint minden szükséges alapanyagot, a kötény és eszközeink használatát. 
A tanfolyam végén minden résztvevő kap egy névre szóló és a kurzus szintjének megfelelő Csokoládé Iskola oklevelet. 
A helyszínen a kurzus elvégzése után tanulóink 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a tortadíszítéshez szükséges eszközöket és alapanyagokat. 


Lemondási feltételek
A megvásárolt kurzusok nem visszaválthatóak, viszont nem is névre szólóak. Amennyiben Ön mégsem tud jelen lenni az órán küldhet maga helyett valaki mást, hogy a lehetőség ne vesszen el.

Fizetési módok

  • Bankkártya
  • PayPal
  • Ajándékkártya
  • Készpénz - átutalással vagy személyesen

 

Map